Anker представив свою найбільшу батарею Anker 757 PowerHouse

Новий Anker 757 PowerHouse вартістю $1400 пропонує потужність 1500 Вт і місткість 1229 Вт⋅год від літій-залізо-фосфатної (LiFePO4) батареї, яка, як обіцяє виробник, швидше заряджається, витриваліша і може бути навіть безпечнішою, ніж літій-іонні акумулятори.

LiFePO4 не є чимось новим у технології батарей. Подібні можна знайти у деяких електромобілях, вони справді мають більший термін служби та менш займисті, що важливо, адже можуть бути пошкоджені в аварії. Недоліком є їхня ​​вага, вони набагато важчі, ніж літій-іонні при тій же місткості, тому не використовуються в побутовій електроніці. Для прикладу, Anker 757 Powerhouse важить майже 20 кг.

Проте для потужних акумуляторів використання LiFePO4 має свої переваги, включаючи понад 3000 циклів зарядки-розрядки батареї та можливість заряджатися до 80% лише за годину.

Anker 757 PowerHouse може забезпечити повну 100 Вт зарядку USB-C PD для потужного ноутбука, а також три триконтактні розетки, три двоконтактні розетки, чотири порти USB-A по 12 Вт кожен і роз’єм автомобільного прикурювача.

Anker також заявляє, що його акумулятор може заряджатися від сонця швидше, ніж більшість інших моделей — він здатний досягти 80% заряду всього за 3,6 години з 300-ватним масивом із потрійними сонячними панелями, які Anker також незабаром буде продавати за поки що нерозкритою ціною.

Anker також пропонує 5-річну гарантію на свій акумулятор, трохи довше, ніж два роки, які пропонують інші компанії, і стверджує, що його батарея все ще повинна заряджатися до 100% після 3000 циклів зарядки.

Більше коментарів!