Мінцифра повідомила, як бізнесу отримати допомогу для евакуації з зони бойових дій

На жаль, велика частина бізнесу зараз частково або повністю паралізована через бойові дії у маленьких та великих містах. Міністерство цифрової трансформації України повідомило у своєму Telegram-каналі, як саме країна може допомогти бізнесу з евакуацією із зони бойових дій.

Уряд України запровадив програму, за допомогою якої підприємствам нададуть ресурси для тимчасового переміщення підприємства у західну частину країни. Таким чином бізнес зможе продовжити роботу та підтримку економіки.

Заповнивши відповідну форму, бізнес зможе отримати допомогу з безоплатним транспортуванням, пошуком площі для виробництва, переміщенням та розселенням персоналу, а також організацією роботи на новому місці.

Додатково у повідомленні є посилання на програми допомоги від Укрзалізниці та місцеві програми допомоги бізнесу в окремих областях України.

​​🤝Допомагаємо українському бізнесу евакуюватися із зони бойових дій

Через війну багатьом підприємствам довелося зупинити діяльність. Тому Уряд запустив програму допомоги бізнесу для тимчасового переміщення підприємства.

Таким чином ви та ваші працівники зможете продовжити працювати в західних областях України та підтримувати економіку нашої країни. 

Для цього потрібно просто подати заявку за посиланням.

Що ви отримаєте: 

✅безкоштовний переїзд до місця тимчасового переміщення;

✅відповідну площу для розміщення виробництва;

✅допомогу з переміщенням та розселенням персоналу;

✅організацію працівників на місці після переїзду.

Укрзалізниця також пропонує свої виробничі потужності в центральних та західних областях для переміщення виробництв зі сходу країни. Як отримати допомогу 👉 деталі тут.  

Крім того, деякі західні області пропонують регіональні програми допомоги бізнесу. Серед них — Львівська, Тернопільська, Івано-Франківська, Чернівецька, Закарпатська. Ви можете переглянути список програм за посиланням.  

💪Продовжуємо працювати та підтримувати одне одного!

Разом до Перемоги!

Більше коментарів!