Для гри Call of Duty вигадали новий спосіб боротьби з читерами

Проблему з читерами в іграх дуже важко вирішити. Якщо їх обліковий запис заблоковано, вони часто створюють новий. Тому популярні ігри, які займаються цією проблемою, включно з Call of Duty, шукають інші способи ефективної боротьби з читерами.

Одним із цікавих рішень є новий режим Damage Shield у новій античитерській ініціативі Ricochet для гри Call of Duty Warzone. Цей режим дозволить чесним гравцям автоматично створювати щит, що відбиває атаки читера, тобто чесний гравець зможе підійти до такого супротивника та вивести його з ладу. Як працює щит на практиці, ви можете побачити у відео.

Activision заявляє, що режим буде використовуватися тільки “коли сервер виявить, що читер маніпулює грою в реальному часі”, і тому “немає жодної можливості використовувати Damage Shield випадково або помилково”. Таким чином, їм не можна зловживати проти звичайних гравців. Фактично, у руки чесних гравців Activision дає ті ж засоби, які є у розпорядженні читерів.

Крім того, компанія дала зрозуміти, що почне блокувати читерів у всій франшизі Call of Duty, а не лише в окремих іграх, і що заборона поширюватиметься і на майбутні ігри Call of Duty.

Читерство стало настільки помітною проблемою великих ігор останні кілька років, що багато професійних гравців пішли з цього виду спорту.

Більше коментарів!