Гороховський пожалівся на шахраїв та обіцяє 500 тис. грн за інформацію, яка дозволить їх затримати

Співзасновник Monobank Олег Гороховський пожалівся своїм читачам у Facebook на діяльність групи зловмисників, які розміщують в соціальній мережі рекламу нібито нової платформи від Mono для “пасивного заробітку”. Шахраї обіцяють дохід від 4 до 20 тис. грн, і, на жаль, вже 9 клієнтів Monobank постраждали від їхньої діяльності. Хоча це вже не перше повідомлення необанку про діяльність зловмисників.

“Вся стрічка Facebook у рекламі цього лохотрону. Всі особисті завалені повідомленнями від клієнтів з питаннями, чи маємо ми до цього відношення. На сьогодні від діяльності цих аферистів постраждало вже 9 клієнтів. Сума збитків 53 338 грн” – написав Гороховський.

Monobank звернувся в правоохоронні органи, але й сам займається пошуком шахраїв. Як повідомив Гороховський, він готовий виплатити 500 тис. грн за інформацію, яка призведе до затримання злочинців. Крім того, він попросив користувачів Facebook відправляти скарги на рекламу зловмисників:

“Якщо бачите подібні повідомлення у стрічці, не полінуйтеся, будь ласка, оформити скаргу на цю публікацію у Facebook – це зовсім нескладно, зате може допомогти зберегти нерви довірливим співгромадянам”.

Більше коментарів!