Маркес Браунлі (MKBHD) назвав Pixel 6 Pro таким глючним, що йому довелося повернутися на Galaxy S21 Ultra

Відомий відеоблогер Маркес Браунлі, що знімає огляди техніки для свого каналу MKBHD з понад 15 млн підписників, розкритикував флагманський смартфон Pixel 6 Pro від Google у своєму твіттері. За словами Браунлі, починаючи з жовтня, коли його було випущено, апарат повільно став настільки глючним, що він більше не може рекомендувати його за ціною $900.

“У поєднанні з останнім невдалим оновленням це був просто поганий досвід. Моя SIM-карта знову в S21 Ultra до наступного огляду” – зазначив Маркес.

Його підтримав інший відомий оглядач з YouTube Сафван Ахмедмія, відомий під ніком SuperSaf. “Я повернувся на свій S21 Ultra в грудні, коли мені набридли помилки Pixel, шкода, що вони стали гіршими” – написав він у твіттері.

Pixel 6 Pro було представлено у жовтні минулого року і він мав стати першим справжнім флагманським смартфоном Google за декілька років. Модель отримала повністю новий дизайн, нову операційну систему Android 12 та флагманський набір характеристик, включно з власним процесором Google Tensor та швидкою графікою Mali-G78 MP20. На старті продажів модель отримала схвальні відгуки, той же Браунлі у своєму відеоогляді назвав смартфон “майже неймовірним”.

Проте, як видно, проблеми з підтримкою та оновленням апаратів Google, через які компанію часто критикували в минулому, нікуди не зникли.

Більше коментарів!