Муляжі нових смартфонів лінійки Samsung Galaxy S22 знову з’явилися на відео

Що ближче ми знаходимось до презентації оновлених флагманів компанії Samsung, то більше інформації про них з’являється від інсайдерів. Цього разу блогер Льюїс Гілсентегер, відомий як Unbox Therapy, опублікував відео з муляжами новесеньких флагманів лінійки S22. Відео швидко прибрали, але небайдужі ентузіасти перезалили запис (який, щоправда, важкувато дивитись через постійні переривання).

Це не перший подібний запис з цими моделями. Всередині минулого місяця такі муляжі показав інсайдер Стів Макфлай (OnLeaks). Тож свіже відео від Unbox Therapy зайвий раз підтверджує зовнішність моделей S22.

Це будуть три смартфони: звичайний S22, його більша версія S22+ та топова модель S22 Ultra. Можливо, в назвах стануться деякі зміни. S22 та S22+ майже не змінилися у порівнянні з торішніми флагманами. Згідно з іншими чутками, дисплеї оновлених моделей можуть зменшитися до 6,1 та 6,55 дюйма відповідно. Роздільна здатність основної камери буде 50 МП.

Більше змін має статися з S22 Ultra, яка все ж отримає фірмовий “олівець” S-Pen та потішить фанатів моделей Note. Також у цієї моделі візуально трішки зміниться дизайн блока камер, які майже не будуть виступати з корпусу. Серед них будуть основний 108-мегапіксельний сенсор, 12 МП для ультраширококутного, а також два 10-мегапіксельні сенсори з 3- та 10-кратним збільшенням.

Ще в інтернеті з’являлися фото коробки нового блока живлення для флагманів. Це 45-ватна зарядка з USB-C. Це майже вдвічі більше, ніж у минулої “Ультри”.

Поки що невідомо, коли нові моделі побачать світ. Минулого року оновлення було представлено у середині січня. Цього разу на дату виходу лінійки Galaxy S22 може вплинути криза напівпровідників.

Більше коментарів!