HyperX на CES 2022: бездротова гарнітура з автономністю 300 годин та інша ігрова периферія

На виставці CES 2022 компанія HyperX анонсувала цілу лінійку нової геймерської периферії, серед якої — бездротова гарнітура Cloud Alpha Wireless з часом автономної роботи цілих 300 годин (за умови рівня гучності 50%). Гарнітура оснащена 50-міліметровими драйверами HyperX та підтримує алгоритми DTS Headphone: X. У Cloud Alpha Wireless знімний мікрофон, а органи керування звуком вбудовані в чашу навушників.

Також HyperX представила бездротовий контролер HyperX Clutch, який можна використовувати не тільки з ПК, але й мобільними пристроями на Android: він може під’єднуватися як через Bluetooth 4.2, так і через бездротовий радіомодуль діапазону 2,4 ГГц, і через USB-кабель — контролер оснащений роз’ємом USB-C. HyperX Clutch має тримач для мобільного телефону, який можна зняти та регулювати з 41 до 86 мм, та оснащений вбудованою акумуляторною батареєю, що забезпечує до 19 годин автономної роботи без підзарядки.

Ще один анонс компанії — бездротова миша HyperX Pulsefire Haste. Вона оснащена шістьма програмованими кнопками й вбудованою пам’яттю та використовує пилозахищені мікроперемикачі TTC Golden, розраховані на 80 мільйонів натискань, а акумулятора, за словами виробника, достатньо для 100 годин автономної роботи без підзарядки. Миша також захищена від пилу і має рівень водонепроникності IP55.

Крім бездротової периферії, HyperX також представила механічну геймерську клавіатуру Alloy Origins 65 в компактному 65-відсотковому формфакторі та з механічними перемикачами HyperX Red та Aqua.

А крім Cloud Alpha Wireless, було також продемонстровано ще дві дротові гарнітури. У Cloud II використовуються 53-міліметрові драйвери, є додатковий блок управління звуком та незалежне регулювання гучності звуку та мікрофона.

Ще одна модель — Cloud Core, підтримує технологію DTS Headphone: X і також оснащена знімним мікрофоном.

Більше коментарів!