Huawei представила Watch D: перший смартгодинник з вимірювачем кров’яного тиску

Компанія Huawei представила новий смартгодинник Watch D, головною особливістю якого є здатність вимірювати кров’яний тиск та робити електрокардіограму. Щобільше, пристрій був сертифікований Бюро санітарного нагляду за якістю Управління контролю за продуктами та ліками Китаю як медичний пристрій другого класу.

Huawei Watch D оснащені мініатюрним датчиком тиску та мікрокомпресором, які вимірюють артеріальний тиск з похибкою в межах ±3 мм ртутного стовпа, при цьому манжета вбудована в ремінець, як у звичайного апарату для вимірювання артеріального тиску.

Пристрій має режим нагадування про необхідність вимірювати артеріальний тиск щодня, особливо ввечері, що корисно для людей із гіпертонією. З іншого боку, спеціальні алгоритми здійснюють безперервний моніторинг стану здоров’я усіх власників.

Ще один цікавий момент – наявність датчика ЕКГ, який будує електрокардіограму, створює звіти в режимі реального часу та стежить за здоров’ям серця. Кардіограми, зроблені Watch D, можуть бути негайно надіслані лікарю для аналізу з метою вироблення рекомендацій щодо покращення здоров’я.

Watch D виготовлені з авіаційного алюмінію та мають захист IP68. Смартгодинник оснащений 1,64-дюймовим AMOLED-екраном з роздільною здатністю 280×456 пікселів. Є NFC, Bluetooth 5.1, GPS, монітор серцевого ритму та термометр. На одному заряді пристрій працює протягом 7 днів.

Продажі Huawei Watch D спочатку почалися в Китаї за ціною близько $470.

Більше коментарів!