Secretlab The Witcher Edition – ігрове крісло у стилістиці рольової гри The Witcher

Сінгапурська компанія Secretlab, яка спеціалізується на виробництві ігрових меблів, презентувала крісла Secretlab The Witcher Edition, створені у співпраці з розробниками однойменних культових ролевих ігор з CD PROJEKT RED.

Secretlab The Witcher Edition – це кастомная версія крісла Titan Evo 2022 Series, яке має безліч налаштувань, ергономічну спинку, виготовляться з міцної штучної шкіри та таке інше. Крісло виготовляється у трьох різних розмірах та має захист від підробки у вигляді NFT-мітки. Гарантія на меблі цієї серію – 5 років. Ціна попереднього замовлення Secretlab The Witcher Edition при покупці з сайту виробника в залежності від обраних опцій стартує з $529. У продаж нове крісло надійде 3 лютого 2022 р.

Це не перша колаборація Secretlab та CD PROJEKT RED. У каталозі меблевої компанії вже є ігрові крісла по мотивах гри Cyberpunk 2077. Крім того, Secretlab виробляє меблі за мотивами League of Legends, Overwatch, World of WarCraft, «Гри престолів», Minecraft, Dark Knight та багатьох інших.

Більше коментарів!