Українська військово-морська стратегія Ultimate Admiral: Dreadnoughts вийшла в Дочасному доступі Steam

Київська інді-студія Game Labs, автори Ultimate General: Gettysburg, Ultimate General: Civil War, Naval Action та This Land Is My Land випустили у Дочасному доступі Steam свою чергову стратегічну гру – Ultimate Admiral: Dreadnoughts у якій вам треба буде конструювати та керувати власним флотом броненосців.

Гра охоплює період з 1890 по 1940+ рр. та у повній версії буде включати флоти Британської, Німецької, Французької, Російської, Італійської, Австро-Угорської, Японської, Іспанської та Китайської імперій, а також Сполучених Штатів. Наразі можна грати за Британію та Німеччину з 1890 по 1930 р. на мапі Європи. У повній версії гравець зможе плавати навколо всього світу.

Головна фішка гри – можливість самостійно конструювати бойові кораблі з безлічі запчастин, вибираючи тип та потужність двигуна, калібр гармат, системи боротьби за живучість та таке інше, вивчати нові технології, та випробувати їх у морських битвах. У грі вже зараз більш ніж 250 варіантів корпусів та тисячі варіантів оздоблення бойових кораблів. Автори обіцяють реалістичну балістику та фізику броненосців, а також потужний AI супротивників. Про багатокористувацький режим мови поки що нема.

Розробники вважають, що гра буде у Дочасному доступі приблизно рік. Як і для інших стратегічних ігор Game Labs, українська локалізація для Ultimate Admiral: Dreadnoughts не планується. До 17 грудня гру можна придбати у Steam зі знижкою 10% за 315 грн.

UPDATE. У травні 2021 р. студія Games Labs стала частиною шведського ігрового холдингу Stillfront.

Більше коментарів!