Все погано. GeForce RTX 2060 12 ГБ не має жодних обмежень для майнінгу

Виробники відеокарт активно представляють оригінальні версії офіційно анонсованої GeForce RTX 2060 12 ГБ. В останній момент NVIDIA передумала випускати референсний варіант даної моделі, повністю покладаючись на підтримку партнерів.

На гонконзькому ресурсі PCMarket вже опубліковані перші результати тестування GeForce RTX 2060 12 ГБ. Відеокарта в цілому демонструє очікувану ігрову продуктивність, з урахуванням використання GPU з більшою кількістю обчислювальних блоків, ніж у процесора для базової GeForce RTX 2060 6 ГБ.

При цьому, на відміну від деяких моделей серії GeForce RTX 3000, графічні адаптери GeForce RTX 2060 12 ГБ не мають жодних обмежувачів для майнінгу. У результаті нова модель демонструє близько 31,7 MH/s. Це значно більше за те, що пропонує LHR-модифікація GeForce RTX 3060 12 ГБ.

Це сумна новина для любителів пограти на ПК, котрі планували оновити свою систему для комфортної продуктивності у важких проєктах. Ну, а криптовалютні копачі можуть планувати покупку, для них NVIDIA приготувала гарний новорічний подарунок під ялинку.

Втім, зважаючи на те, що рекомендована ціна GeForce RTX 2060 12 ГБ навіть не була заявлена, а перші пристрої з’явилися в Європі з цінниками 570–700€, новинку не назвеш пропозицією від якої неможливо відмовитися навіть майнерам.

Більше коментарів!