Apple назвала найкращі додатки 2021 року в App Store

Щойно компанія Google поділилася списками найкращих ігор та додатків для Android цього року, як подібний пост з’явився і в блозі компанії з Купертіно — App Store Awards 2021. Це 15 різних додатків, які були обрані компанією для різних пристроїв. Цікаво, що на відміну від Google, Apple не пропонує користувача брати участь у цьому. Але локальні чарти все одно ніхто не відміняв.

Отже, найкращим додатком для iPhone було обрано гру Toca Life World від студії Toca Boka. Це аналог відомої гри Sims, який дозволяє створити свого персонажа, збудувати оселю та навіть місто.

Для iPad редактори компанії визначили кращим додаток LumaFushion від розробника Luma Touch. За його допомогою користувач може займатися обробкою відео.

Кращою програмою для Mac став Craft від Luki Labs Limited. Просунутий текстовий редактор дозволяє створювати документи та замітки, підтримує MarkDown і має гнучкі варіанти шерінгу.

Користувачам AppleTV радять DAZN від DAZN Limited. Це платформа, що транслює бійцівські поєдинки.

Застосунки для перегляду погоди ніколи не втратять своєї популярності. Тому для Apple Watch найкращим цього року став Carrot Weather від Grailr LLC.

Незалежно від переможців серед додатків, окремо Apple називає і найкращі ігри. Для iPhone це відома MOBA League of Legends: Wild Rift від студії Riot Games. 

Для користувачів iPad такою грою обрано супергеройський екшн MARVEL Future Revolution від Netmarble Corporation.

Не дивлячись на те, що «Мас не для ігор», в App Store такі є і для нього. Власникам комп’ютерів Apple радять провести дозвілля з пригодницькою грою Myst від Cian World.

А якщо ви граєте на AppleTV, редакторський вибір цього року порадить зіграти у Sci-Fi-вестерн Space Marshals 3 від Pixelbite.

Грою року в сервісі Apple Arcade названо Fantasian від студії Mistwalker

Але разом з цим компанія обрала і тренд року, яким на цей раз став «Зв’язок» (Connection). Це також ігри та інші додатки, метою яких є спільні активності та знайомства. В цій номінації є: відома гра Among Us! (InnerSloth LLC); сервіс знайомств Bumble (Bumble Inc.); застосунок для дизайну постерів, карток та іншого — Canva (Canva); пошук ресторанів і кафе з афроамериканськими власниками EatOkra (EatOkra Ink.); та Peanut (Peanut App Limited) — подкасти про життя жінок.

Більше коментарів!