У Microsoft є одна цікава традиція — випускати тематичні різдвяні светри, які можна придбати в її магазині Xbox Gear Shop. Минулого року, наприклад, це був светр з символікою графічного редактору MS Paint, позаминулого — операційної системи Windows XP.

Цього разу у продаж надійшов светр, присвячений класичній грі Minesweeper (“Сапер”) – Microsoft Minesweeper Ugly Sweater. Він виконаний у традиційному різдвяному дизайні, але замість звичних Санта Клаусів, ялинок та оленів на ньому зображене поле для гри в “Сапера”, щоправда, стилізоване під ту саму різдвяну ялинку. Плечі імітують “шапку” традиційної гри з кнопками управління вікном, а в лічильниках замість решти мін та таймера гри вказані дві дати: нинішній рік, тобто дата “релізу” светру, та рік, коли гра вперше побачила світ.

Наразі майже весь наклад светру вже розпроданий, тож всім, хто не встиг придбати собі цікавий сувенір до свят, лишається тільки заздрити щасливчикам, як, наприклад, відомому Youtube-блогеру Маркесу Браунлі, який похизувався обновкою свого гардеробу у твіттері.