«Гра в кальмара» у реальному житті. Відомий ютубер відтворив усі змагання з популярного серіалу Netflix

Відомий ютубер Джиммі Mr. Beast Дональдсо, знаний завдяки своїм філантропічним відео, відтворив усі ігри та декорації з корейського серіалу «Гра в кальмара» / Squid Game. За нагороду у $456,000 змагалися 456 незнайомих один з іншим людей. Цього разу обійшлось без кровопролиття, ніхто з учасників гри не постраждав.

Mr. Beast зі своєю командою відтворили усі декорації та ігри серіалу: «Зелене світло – Червоне світло», «Перетягування каната», «Перехід прірви» та інші за винятком останньої. Саму «Гру в кальмара», популярну у Південній Кореї, але зовсім невідому у США замінили на «Музичні стільці». Ясна річ, тих, хто програв не вбивали, а навіть пропонували їм гроші у деяких раундах, у тому числі за можливість покинути проєкт на будь-якому етапі. Постріли у «Зелене світло – Червоне світло» імітували кіношні вибух-пакети, при перетягуванні каната та переході прірви учасники падали на мати, та таке інше.

Усього на реалізацію проєкту за словами Джиммі Дональдсон витратили близько $3,5 млн., які надав спонсор – популярна мобільна гра Brawl Stars. 25-хвилинне відео з грою, що вийшло 24 листопада, за добу подивилося вже 36,5 млн. глядачів.

Більше коментарів!